fredag den 9. oktober 2015

TOP 3 PÅ FARTEN

Ud af døren i en fart. Fik lige lagt makeuppen. Men hov, du skal være på farten hele dagen - og du kan kun nå at tage 3 ting med. Det her er hvilke tre ting jeg altid smider i makeuppungen og med på farten, når jeg er på vej ud af døren:


Billeder Indlæg.jpg

1. I løbet af dagen bliver makeuppen mere og mere ødelagt. Du er ude i vind og vejr, og selv bare berøring med dine egne hænder kan skabe uligheder i den flotte base du har lagt hjemmefra. Her er en kraftig pudder vejen frem. Den skal være i pudderform, men stadig have en ultra dækkende effekt så et hurtig strøg af den dækker alle plamager og urenheder. Her kan jeg varmt anbefale SuperPowder Double Face Makeup fra Clinique. Med denne pudder følger en lille makeupsvamp til påføring, som normalt ikke er så meget værd. Men på farten er det pludselig den bedste løsning, da den hverken drysser eller fylder noget.

2. Kender vi det ikke alle sammen? De smukt malede vipper sidder lige pludseligt ikke så flot adskilt og bukket mere - og mascaraen på under vipperne pludselig væk. Derfor er en smart idé at medbringe en mascara. Det er svært at anbefale en bestemt mascara, da alle har hvert deres behov. Nogen mangler fylde, nogen længde og andre et smukt buk. Men alligevel har jeg valgt Maybellines Volume Million Lashes Mascara Black . Både fordi det er en super god mascara til den pris, og fordi den har både den stive børste til at adskille vipperne, men giver også et fint løft og volumen.

3. Nu nærmer vinteren sig, og selvom tørre læber kan være et problem hele året, går det først rigtig galt i de kolde måneder. Det samme for knoer og hænder. Derfor er mit sidste musthave i on-the-go-makeuppungen Calm Balm 02 fra Karmameju. Den fungerer først fremmest fantastisk på læberne, både til at tilføre fugt, men den giver også en lækker glans. Den kan også sagtens benyttes på tørre vinter knoer. Derudover, som alle andre af Karmamejus produkter, har den en lækker duft og konsistens.

(4.) Det hele skal jo holdes samlet i en lille, men lækker makeup pung, og her er jeg altså ret vild med Day by Birger et Mikkelsens store udvalg af makeuppunge i massere af forskellige mønstre, farver og materialer. Den jeg har med her er Day Gweneth Velvet Mini i farven seagull.

Så skulle der vist ikke være nogen undskyldning for ikke at se bragende godt ud hele dagen på farten ;)

Hvad har du med på farten?


//Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv her ...