onsdag den 21. oktober 2015

GIRLS TRIP: DESTINATIONER

Er der noget bedre end at komme væk fra hverdagen, og nyde sine veninder? Nogle af de bedste minder jeg har er fra pigeture med mine bedste veninder. Om det så har været skitur i gymnasiet, en tur til Berlin, sommerferie på Mallorca, en kort weekend i et sommerhus med alle pigerne, eller et smut til en lækker destination i Danmark for en enkelt overnatning. Det er næsten ligegyldigt, hvor man er - så længe man får lidt tid sammen, enten med sin ene bedste veninde, eller hele pigegruppen. Men alligevel er det da ikke en dårlig sidegevinst også at få set noget nyt, og muligvis opleve en ny by, vel?
Jeg har derfor valgt i dag, at præsentere jer for mine 3 bedste bud på destination til en pigetur! 3 bud med hvert sit budget og af forskellig type:
Tag en tur væk over en weekend, med alle dine bedste veninder i et sommerhus. Jeg tør næsten vædde med, at minimum én af jeres familier ejer et sommerhus, og det er da bare at udnytte det så meget som muligt. I kan enten gøre en minidruktur ud af det, og dele alle jeres bommerter og hemmeligheder over alt for meget hvidvin, eller gå totalt i sommerhusstemning, og fyre op for det ene film-marathon efter det andet. Alt fra alle Anja og Victor-filmene, til hele Twilight-sagaen. Bag nogle lækre boller, og smid jer hulter til bulter i sofaen. Gå evt. en lang tur hvis I vil have lidt gang i pudselankerne, og har brug for lidt luftforandring. Det gode ved et sommerhus er, at selvom navnet er en modsigelse i sig selv, så kan de for det meste benyttes hele året - og selvom stranden eller solen ikke er til rådighed, kan et stille sommerhus med te og varme tæpper, være mindst lige så hyggeligt og lækkert over en weekend. Især i selskab med alle sine veninder. Budgettet her kommer selvfølgelig an på, hvor langt I skal, om I skal betale for benzin eller transport osv. Men en weekend som denne burde kunne gøres for under 500 kr.

Netop denne løsning nød Amalie og jeg for få måneder siden, hvor vi indtog Skodsborg Kurhotel & Spa en enkelt overnatning. Et helt døgn med lækre og luksuriøse omgivelser, afslappende spa område og en god gammeldags massage, plus en god nattesøvn var ikke helt dumt, og jeg kan ikke andet end at anbefale at tage sådan en tur på et tidspunkt. Skodsborg er langt fra det eneste sted i Danmark, der tilbyder netop dette; der er hundrede steder af samme slags, men jeg kan i højeste grad anbefale Skodsborg Kurhotel og Spa. Og hvis I nu bor langt væk, så tag turen derhen som en del af oplevelsen. Budgettet er er dog lidt højere end en sommerhustur. Amalie gav mig faktisk denne overnatning i fødselsdagsgave, så jeg slap billigt ud af den, og takkede med en massage af en af Skodsborgs dygtige massører (massage følger ikke med i prisen for en overnatning). Man kan benytte sig af deres SPA Brunch Overnatnings tilbud, som indebærer en overnatning, benyttelse af spa området, fitness og brunch næste morgen, for 2100 kr. for et dobbeltværelse til dig og din bedste veninde.

Man føler sig først rigtig voksen når man har været ude at rejse med sin veninde helt alene uden en voksen, eller nogen som helst andre, der har planlagt turen eller har ansvaret. Man oplever en ny by, eller oplever en gammel påny, med sin veninde. Her kan man gå på café, shoppe, spise god mad og udforske byen. Jeg anbefaler varmt Berlin som destination. Netop dér tog Amalie og jeg til for nogle år siden, og det var den hyggeligste tur. Man kan ofte finde et godt tilbud for et 3 dages ophold på ret lækre hoteller, til ingen pris. Berlin er generelt en billig by når det kommer til mad og shopping; Flybilletter er ikke dyre, og hvis man lyster går der en bus direkte fra DGI-byen i København til Berlin, der tager omkring 5 timer, for små 500 kr. Dette er også en god mulighed hvis man vil have flere penge til shopping ;) Denne er klart den dyreste tur at tage, sammenlignet med de to andre muligheder. Men skal af den grund ikke totalt fraskrives - det kan gøres rimelig fornuftigt og inden for rækkevidde af en studerendes budget. Et fast beløb er dog svært at sætte, da det både indebærer, hvor i Europa man vælger at tage til, hvor meget man går på dyre restauranter, hvornår man køber flybilletterne og hvor meget man shopper. Men det kan gøres for omkring 5.000 alt inklusiv, hvis man gør det ordentligt og velplanlagt, men kan også løbe op omkring 8-10.000 hvis man ønsker (og har råd) til luksus udgaven.


Vælg en af de tre overstående og afsted med dine piger!! It's an order!

Hvilken slags er din ynglingstur at tage med dine veninder?

//Caroline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv her ...